Galériák

Munkatársak

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Magdali Csaba

irodavezető, karokért felelős fogyatékosügyi koordinátor

Végzettségeim: Általános szociális munkás, Közművelődési szakember, Közösségfejlesztő, Szociológus
2013 június elseje óta dolgozom a PTE Támogató Szolgálatánál, kezdetben a hallgatók munkaerő piaci felkészítése, elhelyezkedésének segítése volt a feladatom.  Ezzel kapcsolatban a „karrier” fül mögött olvashatsz többet. 2015 nyarától vezetem az irodát, és azóta látom el az egyetemi fogyatékosügyi koordinátor szerepét is. 
Korábban közművelődésben, közigazgatásban, ifjúsági munkában és tréning területén szereztem munka és vezetési tapasztalatokat.
Nős vagyok, Csaba, Piroska és Áron nevű gyermekeimet nagy örömmel nevelem.
Eredendően bajai vagyok és ezt gyakran hangoztatom, pl „halászlé főzés” szövegkörnyezetben.

 

Elérhetőségem: 

72/501-500/24015
magdali.csaba@pte.hu

 


Molnár Gyöngyi

programszervező
2011. február 1-je óta dolgozom a PTE OIG Támogató Szolgálatnál.
Mozgáskorlátozott vagyok, így szeretek hasonszörű emberekkel is foglalkozni, beszélgetni, gondolkodni.
2006-ban végeztem a Bálint György Újságíró Akadémián, 2003-ban a Comenius Szakközépiskola és Szakiskola Irodavezető tagozatán. 2002-ben szereztem diplomát a PTE FEEK Művelődési és (Felnőttképzési) Menedzser szakán.
Elsősorban a lenti szervezetekkel is és más érdekvédelmi szervezetekkel (pl.: Baranya Megyei Mozgáskorlátozottak Szövetsége, Baranya Megyei Vakok és Gyengénlátók Szövetsége, Baranya Megyei Siketek és Nagyothallók Szövetsége, CSR Csoport) tartom a kapcsolatot és képviselem a Szolgálat érdekeit, s ha van „szállítom” az információkat. Továbbá pályázatokat figyelek, hogy megkönnyítsem a ti tanulmányotokat. Részt veszek a Kerek Világ Alapítvány által szervezett érzékenyítő tréningekben cégeknél, hogy meggyőzzem arról az embereket, hogy mi, egyenlő bánásmódban részesülők is teljes értékű életet élünk az élet minden szegmensében.
 

Elérhetőségem: 

72/501-500/24018
molnar.gyongyi@pte.hu

 


Montag Brigitta

személyi segítő

Végzettségeim: szociális asszisztens és szociális gondozó és szervező 
A kezdetek óta dolgozom a Támogató Szolgálatnál személyi segítőként. 
Feladatom az egyetemre járó fogyatékkal élő hallgatók mindennapjainak segítése, az egyetemi élet megkönnyítése. 
A gyakorlatban tanulmányokkal kapcsolatos segítés, kísérés, bevásárlás, könyvtári kölcsönzés, ösztöndíj pályázatok megírásában valós segítés …. 
 

 

Elérhetőségem:

72/501-500/24014
montag.brigitta@pte.hu

 


Kertész Ágnes

tanulásmódszertani tanácsadó / személyi segítő 

1979-ben születtem Pécsen. 2001-ben gyermek és ifjúságvédelmi szakon tanultam, majd 2005- ben a Nyugat-Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskolán végeztem, mint Szociálpedagógus. Sokat dolgoztam sérült,beteg emberekkel, illetve hátrányos helyzetű gyerekekkel, fiatalokkal.

2016.szeptemberétől dolgozom a Támogató Szolgálatánál,mint személyi segítő, illetve a tanulásmódszertan használatával próbálok segíteni a hallgatóknak az eredményesebb tanulás elérésének érdekében.

Szabadidőmben szeretek olvasni, TV-t nézni,illetve önkénteskedni szoktam.

 

Elérhetőségem: 

72/501-500/24018
kertesz.agnes@pte.hu

 


Tompos Lilla

terápiás munkatárs /személyi segítő

Főiskolai tanulmányaimat 2011-ben kezdtem meg a PTE BTK pedagógia szakán. Mindig is szerettem gyerekekkel foglalkozni, ezért a főiskola után elkezdtem dolgozni egy magyar-angol családi bölcsődében. Azonban az érdeklődésem bővült, a pedagógia mellett a különböző célcsoportok (gyerekek, felnőttek) megsegítésére terelődött át. Ez miatt döntöttem úgy, hogy munkámmal párhuzamosan elvégzem a gyógypedagógia szakot (tanulásban akadályozottak szakirányon) a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karán. Az egyetem befejezése után kerestem azt a lehetőséget, ahol tudásomat és célomat egyesíteni tudom. A keresésemnek a végeredménye pedig a PTE Támogató Szolgálat lett. Nem régóta, 2018. augusztus 1-je óta dolgozom itt. Feladatom az egyetemre járó fogyatékossággal élő személyek segítése. Munkám során segítséget nyújtok a hallgatók számára a tanulmányaikkal kapcsolatban (tanulmányi ügyek intézése, tanulási segédanyagok összerakása, az egyetem való tájékozódás, kísérés). Emellett gyógypedagógusként arra törekszem, hogy a hallgatók az adottságait a segítségemmel olyan képességgé alakítsák, amelyek biztosítják az önállóságukat az egyetemi évek alatt, illetve később a munkaerőpiacon is. Szabadidőmben szeretek kirándulni, új helyeket felfedezni és táncolni. Már több éve járok kortárstáncra, melynek során részt vehettem egy integrált táncművészeti csoport alkotói tevékenységében, amely egy fantasztikus élmény volt számomra.

Elérhetőségem:

72/501-500/24014
tompos.lilla@pte.hu

 


Vörös Bene Zsolt 

gépkocsivezető

 

+36 30 298 87 95

 


Mester László 

gépkocsivezető

2012 óta dolgozom a PTE-n mint sofőr. Most az egyetem Támogató Szolgálatánál működöm közre a mozgás korlátozott és látássérült hallgatók és dolgozók szállításában, kisérésében.  

+36 30 437 29 64

szallitas.pte@gmail.com

  


 Zoboki-Gergely Nikolett

 

mentálhigiénés tanácsadó / személyi segítő

2000-ben kezdtem meg tanulmányaimat a PTE- BTK szociális munkás szakán. Utolsó évemben, alakult-körvonalazódott az Egyetemen a Támogató Szolgálat ahova frissen végzett szociális munkást kerestek. A kezdetek óta dolgozok itt.

Ha szakkönyvben utána olvasunk, hogy mi-ki a szociális munkás, akkor azt kéne mondanom, hogy : ismeri a társadalom működését, a társadalompolitika eszközeit, fogalma van a szociális munkához kapcsolódó jogi, pszichológiai, egészségügyi ismeretekről, kezdetben az iskolában, utána a gyakorlatban tanulja meg alkalmazni a szociális munka elméleteit, módszereit, rálátása van a gyakorlat területeire.
Elvileg az én munkám is ebben merül ki, de a gyakorlatban mégis egészen más.
Munkámban az egyetem fogyatékkal élő hallgatói és oktatói életvitelének megkönnyítését segítem.
Mit is jelent ez a mindennapokban?
A tanulmányi ügyek intézésétől kezdve, fénymásolás, nyomtatás, scannelés, bevásárlás a hallgatóval, kísérés órára, könyvtári kutatás, mentális beszélgetés, és minden nap hozhat egy olyan új feladatot, amit a „diákélet” ír…

 

 

 
You shall not pass!