Galériák

Támogató Szolgálat szolgáltatásai távoktatás ideje alatt

Kedves hallgatók, kollégák!

 

Nyilván a távoktatás során több személyes szolgáltatást nem tudunk számotokra biztosítani, de azért igyekszünk rendelkezésetekre állni az alábbiakkal: 

 

Támogató Szolgálat szolgáltatásai távoktatás ideje alatt

 

Nyomtatás, scannelés, spirálkötés - a nyomtatott anyagokat postai úton juttatjuk el a hallgatókhoz. 

Látássérült hallgatóinknak a Tudásközponttal együttműködve szakirodalom beszerzése szkennelt formában. 

Igény esetén kérjük a megrendelést specifikálni, aszerint, hogy színesen, vagy fekete-fehéren, egyoldalas, kétoldalas, stb… nyomtatást kér. Kérjük, a postai címet is megadni. A nyomtatás elkészítéséhez és postázásához kérjük szíves türelmeteket! 

Megrendelés: montag.brigitta@pte.hu


Gyógytorna: Online gyógytorna szolgáltatása - igény szerint - olyan felületen, ahol látható  a kezelés az érintettek számára, hogy a gyakorlatokat pontosan, a lehető legnagyobb hatásfokon kerüljenek elvégzésre (pl.: messenger, Skype vagy WhatsApp). 

Egyeztetés: molnar.gyongyi@pte.hu

 

Tanulásmódszertan: igény szerinti online tanácsadás + írott anyag eljuttatása emailen keresztül.

kertesz.agnes@pte.hu

 

Mentálhigiénés konzultáció: Telefonon, elektronikus úton továbbra is  lehetőség van a szolgáltatás igénybevételére

tompos.lilla@pte.hu

 

Gyógypedagógiai fejlesztés: Az alábbi linket http://www.kognitiv.hu/ javasoljuk otthoni gyakorlásra. A játékoknál fel van tüntetve, hogy milyen képességterület fejlesztését segíti elő. Jó játékot kívánunk! :) 

tompos.lilla@pte.hu

 

Tanulmányi ügyintézésben segítségnyújtás. 

montag.brigitta@pte.hu, magdali.csaba@pte.hu

 

Angol nyelvgyakorlásra is lehetőség van chaten keresztül: 

saramgomez97@gmail.com

 

Általános, egyéb kérdésekben: magdali.csaba@pte.hu

 

Kérjük hallgatóinkat, hogy a fenti szolgáltatásokat e-mail címeken jelezzék, és igénybevétel módjának részleteiről ezek után egyeztetünk. A szolgáltató irodában csak alakalmanként tartózkodunk, így az ottani telefonszámon nem vagyunk elérhetők.

 

Szeretnénk jelezni, hogy egy-két szolgáltatásunk (szállítás, nyomtatás-postázás) addig tud működni, ameddig nem kerülnek bevezetésre egyéb, ezeket kizáró kormányzati intézkedések (pl. kijárási tilalom). 

 

Kérjük, hogy mindenki vigyázzon magára és másokra! Tartsa be a központi iránymutatásokat a megbetegedések, és a továbbfertőzések elkerülése érdekében. Mindenkit várunk vissza!!!

 

A sikeres egyetemi tanulmányokhoz, és megfelelő körülményekhez a fentiekkel tudunk hozzájárulni, de nyitottak vagyunk egyéb kérésekre is, amiket biztonsági és egyéb megfontolások figyelembevételével igyekszünk teljesíteni. 

 

PTE Támogató Szolgálat közössége nevében 

Magdali Csaba 

szolgálatvezető

 

You shall not pass!