Galériák

Jövő-Kép Workshop IV.

Gondolkodtál már azon, hogyan boldogulsz majd a jövőben?

Kifejlesztettünk egy társasjátékot, melynek játszása közelebb vihet e kérdések megválaszolásához!

Lépten-nyomon beleütközöl olyan reklámokba, hírekbe, melyek torz és hamis képet festenek a világról? Ne gondold, hogy ez régen nem volt így!

Teszteld le magad, mennyire dőlsz be százéves álhíreknek kultúrtörténeti kvízünkben!

Voltál már könyvtárban? Talán eszedbe jutott, hogy szívesen elmenekülnél onnan.

Bárhogy is érzel a könyvtár iránt, mi segítünk kiszabadulni belőle. Berendeztük a könyvtárunkat és ha elég ügyes vagy, kijuthatsz te is!

Tudtad, hogy a fogyatékos emberekkel kapcsolatos kommunikációd során legtöbbször diszkriminálsz?

Mi megmutatjuk, hogyan teszed ezt és együtt kitaláljuk, miért teszel így. Mutatunk néhány módot is, hogyan járhatsz elöl a társadalmi szemléletformálásban. Ez a programelem egyszerre magyarul és angolul zajlik majd, így akár egy kis nyelvgyakorlásra is számíthatsz.

Sok új élmény után el szoktál fáradni?

Semmi gond, a program végén, a lezárás előtt egy kicsit felfrissítünk a zene segítségével.

 

Vegyél részt negyedik Jövő-Kép Workshop-unkon, ahol más középiskolásokkal, egyetemistákkal és külföldi diákokkal dolgozhatsz együtt! A játék során megismerheted társaid gondolkodásmódját, megoszthatjátok egymással érveiteket.

A rendezvényt a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán találod, Pécs, Szántó Kovács János utca 1/b. címen.

Időpont: 2018. december 7. 9:00-14:00

 

Ha nem szeretnél lemaradni az eseményről, regisztrálj előzetesen november 20-ig, a tarsadalmi.befogadas.szk@gmail.com címen!

 

A Jövő-Kép Workshop szervezői, a programok tervezői és készítői a Társadalmi Befogadás Szakkollégium tagjai. A Jövő-Kép Workshop célja, hogy lehetőséget biztosítson a tagok tudományos kutatásainak mérésére, munkájuk bemutatására, szakmai gyakorlatot biztosítson számukra, olyan területen ahol a társadalmi befogadás mint érték jelenik meg. Munkájukkal megismertetik a társadalmi befogadás területeit és elősegítik a gyakorlatszerzést e területeken. A programelemeken alapuló esettanulmányok gyakran szakdolgozataik témáiként vésődnek papírra, amik teszteléséhez, finomításához te is hozzájárulsz, ha eljössz hozzánk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, tekintsd meg a 3. Jövő-Kép Workshop összefoglaló videóját ITT.

 

You shall not pass!